За момичетата от града:

Ние сме момичетата от града. Момичетата, които имат мнение, които не се страхуват да го споделят, които знаят какво искат от живота или поне така си мислят... Публикуваме единствено нашата лична гледна точка, искрено и от сърце. Това не е женско списание, това е нашият блог - личен, субективен, страстен. Стартирахме този проект преди 3 години като личен блог на 4 приятелки и за това време пораснахме до общност от около 40 автора и от над сто хиляди читатели, които споделят общи ценности и визия за света. За това време блогът еволюира до медия от ново поколение – такава, която комбинира доверието към личната позиция с динамичен и креативен контент.

С над 100 000 уникални посетители месечно и 60 000 последователи във Фейсбук, през последната година ние се нареждаме сред най-любимите български сайтове за жени. Но това, което ни отличава от тях, е нашата автентичност, искреност и индивидуалност. Не на последно място, това с коeто най-много се гордеем е нашата аудитория - от умни, активни и интересни жени, които търсят качествените неща в живота и постоянно се развиват.

Момичетата от града са носители на следните награди:
Блог на годината в класацията на БГ сайт 2012
Медия на годината в класацията на БГ сайт 2013
Онлайн медия на годината на Evolution awards на Forbes Bulgaria 2015
Сайт с най-естетичен дизайн на Evolution awards на Forbes Bulgaria 2015

 

Нови автори с оригинални текстове или фотографии са винаги добре дошли! Изпращайте на [email protected]

Текстове на външни автори не се заплащат. С изпращането на текст на "Момичетата от града", авторите дават право той да бъде редактиран и публикуван в сайта и в социалните мрежи.

Предоставянето на продукт с цел реклама или произведение от творчески характер с цел представяне пред аудиторията, не задължава "Момичетата от града" да отразят или рекламират продуктите. Сайтът не носи отговорност за съхраняване, отразяване и връщане на доброволно изпратени в редакция продукти или произведения.

Авторите:
Връзка с нас:

София 1505, ул. „Франсис де Пресансе“ 28, ет.1
Т. (+359) 893 69 69 94
[email protected]

Антиспам: =
X

Регистрация

Пол
Град