Клуб на момичетата

Добре дошли в Клуба на Момичетата от града.

Щастливи сме, че сте част от нашето отбрано общество и се надяваме да намирате все повече причини да му се радвате. Какво означава все пак този Клуб, какво ви носи и какво очакваме от вас?

Клубът на Момичетата от града има за цел да ви държи информирани, като ви дава бърз и лесен достъп до всички актуални статии за седмицата.

Абонирайки се за нашия седмичен бюлетин, всеки понеделник вие ще получавате мейл със седмичните акценти от нашето съдържание. Ще имате възможност да прочетете предварително най-интересните статии от идните дни, както и да сте сигурни, че не сте пропуснали най-четените и коментирани материали от изминалите.

Клубът на Момичетата от града също така ви дава достъп до различни възможности за забавление, пазаруване, прекарване на свободното време.

В него ние и нашите партньори, сред които – някои от най-големите и престижни световни и български марки, ще ви предлагаме различни активности, създадени само за вас – членовете на Клуба на момичетата. Томболи, отстъпки, подаръци, намаления, шопинг привилегии, ексклузивен достъп до събития и премиери – представете си невероятните възможности, които членството ви в Клуба ще открие пред вас.

Всяка седмица ще публикуваме новите ни предложения. Ще можете да ги откриете на сайта ни, на ФБ страницата ни и да ги получите в пощенската си кутия заедно чрез електронния ни бюлетин.

Единственото, което се иска от вас, е да се регистрирате!


X

Регистрация

Пол
Град