Златен септември на прелестната тераса в бар Public
Кристина Младенова

Посрещаме месец септември в града заредени с положителни емоции, слънчеви спомени и наслаждавайки се на малките, но #златнимоменти. И се настаняваме задълго на прелестната тераса в любимо заведение в София.

Бар Public се намира на ул. "Ангел Кънчев" 1 – една от най-атрактивните, колоритни и оживени улици в центъра на града. Там освен в красиво пространство с градски дух ще можете да се потопите и в модерен индустриален дизайн и атмосфера, да се насладите на оригинални авторски коктейли, да се отпуснете на страхотната тераса с гледка към улицата, и разбира се, да послушате приятна музика.

Мястото е едно от любимите ми за срещи и разговори с приятелки, за питие след работа или за танци в малките часове на нощта.

И ако всичко това не е достатъчно, за да включите бар Public в своя градски маршрут, то ще се опитам да ви изкуша с едно любимо питие, което ще ви припомни вкуса на лятото. Искрящ Somersby коктейл от лятната лимитирана серия с вкус на нар, сервиран в специална чаша, придружен от необходимото количество лед и свежи добавки като босилек и кора от портокал. A за вас остава само да отпиете глътка свежест и да се порадвате на гледката от терасата.

С подкрепата на Somersby

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град