Вдъхновен от изкуството да съблазняваш
Светлана Димитрова
BOSS THE SCENT за Нея

С наближаването на Коледа всеки започва да се чуди какво да подари на любимите си хора, за да ги накара да се почувстват специални. Прекрасен подарък за момичетата, които обичат парфюмите, е новото изкушаващо предложение на BOSS – BOSS THE SCENT за Нея. Вдъхновен от изкуството на съблазняването и от неустоимото желание да бъдем по-близки, този луксозен и чувствен парфюм е създаден, за да извлече скритата сила, която да обгърне жената със завладяващ чар.

Вдъхновението за новия дамски аромат идва от мъжкия BOSS THE SCENT. Сега, под творческото ръководство на Джейсън Ву, който е артистичен директор за BOSS Womenswear, модната къща създаде BOSS THE SCENT за Нея – мощен и в същото време изключително женствен. Ву черпи вдъхновение по-специално от емблематичното копче за ръкавели и идеята, че само с едно завъртане на заключващия механизъм двата свята – мъжки и женски, могат лесно да се слеят в едно цяло.

"Има нещо много пленително и съблазняващо в жената, облечена в мъжки костюм, което само засилва нейното женствено излъчване. Това е идеята зад аромата, който има силата и дързостта на типично мъжкото ухание, но същевременно е по женски нежен и деликатен. Като игра на равнопоставени партньори."

Ву иска да улови съпоставянето между мъжа и жената във всеки един аспект от изграждането на аромата. Погледът плавно се плъзга по елегантните рафинирани линии на флакона към скъпоценното бижу на върха му – женствена интерпретация на емблематичното за BOSS копче за ръкавели. Контрастиращите цветове на есенцията в розово шампанско приканват да се доближите по-близко.

Освобождавайки тотална женствена елегантност, топлина и чар, които се разгръщат постепенно, ароматът на BOSS THE SCENT за Нея умело преразказва историята на прелъстяването – от привличането през самия момент на съблазняването до пристрастяването.

В ролята на мъжа и жената BOSS в новата кампания на BOSS THE SCENT виждаме Анна Евърс и Тео Джеймс. Немският модел Анна Евърс е съвършеното олицетворение на женската двойствена естетика на BOSS – силна, но чувствена, привличаща вниманието на всички, където и да отиде. Тя е безкомпромисната прелъстителка. Нейният партньор, британският актьор Тео Джеймс, от своя страна, е въплъщение на мъжа прелъстител BOSS: самоуверен и осъзнаващ силата на неустоимия си чар.

 

С подкрепата на Everet

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град