Задължителните дрехи за зимния гардероб. От Vintage Summer
Кристина Младенова

Момичетата на лятото сe превъплъщават в момичетата на зимата на коледното издание на Mish Mash Fest, като продължават да ни предлагат страхотни нови идеи, подходящи за студеното време навън!

Vintage Summer е бранд, носещ духа на лятото, но с обещание да го пази дори и през студените месеци, да провокира градските момичета смело да мечтаят, да не спират да пътуват и винаги да усещат вятъра в косите си.

Наричат зимната си колекция Winter Essentials, защото вярват, че през студените месеци дрехите трябва да ни дават свобода, да ни карат да се чувстваме красиви и най-вече да ни е удобно и топло, за да излизаме смело навън за работа, за разходка през уикенда или когато се впускаме в някое вълнуващо пътешествие.

Неизменните дрехи в зимния гардероб са именно големите пуловери, топлите палта от качествена вълна, удобните рокли, красивите ризи, класическите блузи с поло яка и, разбира се, запазената им марка - поли солей в различни цветове. Специално за Mish Mash Fest момичетата от Vintage Summer са подготвили изненади и ще ви дадат много идеи как да бъдете стилни и през зимата, как да съчетаете градското настроение и дрехите на уикенда в едно.

Новата колекция на Vintage Summer Fashion ще ви очаква на Mish Mash Fest - Xmas is coming на 16, 17 и 18 декември в Център за култура и дебат "Червената къща", ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 18 часа.

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град