За щанда на Next Door Fair на София диша, за компота, мъфините и други цветни неща
Снимки: автора

На третото издание на „София диша” Next Door Fair организира щанд за компот и мъфини в съседство до щанда на аниматорите от „Компот Колектив”. Компотът отново е хит това лято и много хора с радост опитаха от него. И напитката и мъфините към нея,  бяха направени с плодове от „Пазара в петък”, който може да намерите на пазара „Иван Вазов“ всеки петък и вторник от 17ч.
 

За един неделен следобед „Пиротска“ се превърна в оживено и цветно място, макар че тази улица трудно би могла да стане още по-колоритна... Дегустацията обаче със сигурност добави непозната доза чар към вече традиционното лятно събитие на София.

Next Door Fair е онлайн платформа, която дава възможност на потребителите да намират продукти произведени близо до тях, a ако са производители – лесно да продават продуктите си онлайн. Този ноември предстои да стартира сайтът на Next Door Fair, а засега хората от организацията са се съсредоточили в провеждане на събития и участие на фестивали с цел популяризиране на идеята за пазаруване на локални стоки.
 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град