Yoga Book – перфектното устройство за истинските градски момичета
Светлана Димитрова
Снимки: Марияна Петрова/Mamuri Photography

Предизвикателствата пред нас, момичетата, стават все по-приятни и по-приятни. Последното, пред което аз се изправих, бе да се запозная с новия Yoga Book 2-в-1 на Lenovo. За краткото време, в което си бяхме близки, мога да кажа, че съм меко казано очарована от него.

Първото нещо, което ме впечатли, разбира се, беше външният му вид. За разлика от мъжете, на нас не ни е достатъчно един таблет, телефон или каквото и да е друго устройство да притежава само добри технически характеристики. Такива сме си – искаме добра функционалност в красива опаковка, и с това няма причина да правим компромиси. Yoga Book предложението на Lenovo има абсолютно съвършен дизайн и се предлага както с Android операционна система, така и с Windows, за да задоволи всяко предпочитание. То е като голям диамант, представен в малка, стилна и функционална опаковка.

Освен с красивия си дизайн този таблет ме спечели и с възможностите, които предлага, а те не са никак малко за неговите изключително компактни размери. Yoga Book е едно много добро устройство за хората, които трябва да поддържат постоянна комуникация и в същото време да пътуват често. С Halo клавиатурата, която се появява само когато имаме нужда от нея, можем да вършим работата си по време на път, защото имаме едно леко и компактно устройство, което тежи едва 690 грама, а батерията му е в състояние да издържи до 12 часа. Това е един много дълъг работен ден, в който сме спокойни, че дори в движение ще можем да свършим своята работа, изискваща използването на компютър. С персонализираната специално за Yoga Book версия на Android този таблет ни дава възможност да вършим няколко неща едновременно бързо и без никакъв проблем.

За по-креативните и по-талантливите от мен устройството осигурява страхотното усещане от това да видиш как рисунките или скиците ти оживяват пред очите ти. Направо е невероятно – гледам, въздишам и се питам защо не мога и аз да рисувам. Но за това се иска и талант освен всичко останало. За мен остава възможността да си водя бележки, които веднага мога да дигитализирам и запазя с помощта на Note Saver приложението и Real Pen стилуса, а това не е никак малко!

Yoga Book таблетът е чудесен и за моментите, когато не сме в работен режим и имаме нужда от забавления. С помощта на своята панта, която се отваря на 360º, той се превръща от лаптоп в удобен таблет за лесно сърфиране. Когато е поставен в режим "палатка", можем да гледаме филми и клипчета с прекрасно качество на звука и картината. Можем и да си изберем някоя вкусна рецепта, на която да се насладим междувременно...

Супермобилен, лек и продуктивен, Yoga Book таблетът на Lenovo може да бъде еднакво полезен, за да свършим своята работа, независимо от това къде се намираме, но и за да се забавляваме или творим. Една поговорка гласи: "С хубавото се свиква бързо". Точно такъв е случаят и с този таблет. Веднъж докоснал се до него, човек бързо се привързва и след това раздялата е трудна.

С подкрепата на Lenovo

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град