Всеки мой слънчев ден започва с...
Десислава Найденова-Вичева
Снимка: www.graphicstock.com

Целувка, усмивка, аромат на кафе, вкусна закуска, лежерна разходка... Можем да изреждаме много неща и винаги ще има време и място за още! Лятото традиционно свързваме с пътешествия и приключения, с ярки дни, в които градусът на настроението се състезава с този на въздуха, морската вода и пясъка. Горещи страсти, ледено студени коктейли, танци до зори... А когато стягаме куфара, нетърпеливи да изживеем всичко това, никога не забравяме да сложим вътре и любимия си слънцезащитен продукт.

Разбира се, грижата за кожата през горещите месеци е на дневен ред и в градска среда. Все пак тогава ласките на слънцето никак не са нежни, ето защо е необходимо да подходим отговорно към избора на слънцезащита. Това лято аз реших отново да се доверя на Дерматологични лаборатории Avène, защото преди година ги тествах и не бях разочарована. Убедих се, че те съчетават ефикасност, безопасност, толерантност и онова толкова важно за мен dry touch усещане след нанасяне. Освен това формулите са създадени с грижа и отговорност към околната среда: не замърсяват морето и не вредят на биоразнообразието в него, което ме спечели моментално. 

Всеки слънчев ден започва с Avène!

С други думи, всеки мой слънчев ден започва с Avène! Ако и вие, приятели, се присъединявате към това мото, можете да споделите момент от своя слънчев ден, като се включите в играта на Avène и „Момичетата от града“ в Instagram. Тя ще продължи 4 седмици, като всяка седмица трима от участвалите ще печелят следните награди: 1 бр. Минерален флуид SPF 50+, 1 бр. Антиейдж слънцезащита SPF 50+ и 1 бр. Слънцезащитно олио за тяло SPF 30. Единственото условие е да публикувате в Instagram профила на „Момичетата от града“ (https://www.instagram.com/momichetata/) снимка, запечатала ваш слънчев момент от деня, без значение къде се намирате, като освен това добавите и хаштаг #avenebulgaria. Пълните правила на играта вижте тук.

Желаем ви слънчево лято и успех!

С подкрепата на Avène

 

Минерален флуид SPF 50+
Aнтиейдж слънцезащита SPF 50+
Слънцезащитно олио за тяло SPF 30

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град