Време е за цветни палта с Vintage Summer
Кристина Младенова

Тази есен момичетата от Vintage Summer отново са ни подготвили изненади, които ще разкрият на предстоящото издание на Mish Mash Fest.

Новата им колекция есен-зима 2017 е изпълнена с цветове, а палтата им от истинска вълна не могат да останат незабелязани! Жълто, розово, светлосиньо и още свежи цветове ще ви очакват този уикенд на феста.

В новата колекция ще видим и рокли от деним, топли пуловери, удобни блузи, къси поли за мечтателки, страхотни тениски за бунтарки, които ще направят есента и зимата много по-колоритни и интересни.

Vintage Summer вярват, че всеки ден трябва да ни кара да се усмихваме дори и времето да е лошо, а ние, момичетата, знаем, че една красива рокля винаги може да допринесе за това! Ето защо в колекцията ще откриете също и доста нови модели рокли, които можете да носите както в работното ежедневие, така и в свободното си време.

Елате да ги видите на живо на Mish Mash Fest – Autumn edition. Той ще се проведе на 14 и 15 октомври 2017 г. в уютната зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) от 10 до 19 часа.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град