Водата, която разказва истории
Десислава Найденова-Вичева
Eau Thermale Avène

Вече сме ви представяли Термална вода Avène  откъде идва, какви са нейните свойства и приложения. Днес с радост ще ви припомня най-основното, а накрая ще ви споделя и за актуалното предложение на марката по отношение на този вълшебен продукт, който е винаги и неотлъчно с мен. 

Сигурна съм, тези от вас, които дори само веднъж са ползвали Термална вода Avène, ще се съгласят, че изобщо не преувеличавам с горното определение. На първо място, тази вода е вълшебна, защото притежава лечебни свойства. Благодарение на перфектно балансирания си минерален състав тя има силно успокояващо, антииритативно и антиоксидантно действие върху нашата кожа. Сред дерматологичните проблеми и състояния, които се повлияват изключително добре от нея, са атопичен дерматит, екзема, псориазис, себореен дерматит, розацея, белези от изгаряне и зарастване на рани. Потвърдена е също нейната ефикасност при многобройни медицински и хирургически показания.

Историята на Термална вода Avène започва в далечната 1736 г., когато в подножието на живописната планина Севени близо до селцето Авен, Южна Франция, е открит изворът Avène и благотворните свойства на неговите термални води. Днес този регион е част от територията на национален природен парк, което допълнително гарантира защитата му. Удивително е как човекът и природата там са в пълна хармония, а резултатът е налице – Термална вода Avène, спечелила с активността, чистотата и доказаното си полезно действие доверието на хиляди хора по света.

Термалната вода Avène има ниска минерализация, богата е на силикати, с ниско съдържание на натрий е и с постоянно неутрално pH 7,5. Не е физично и химично третирана и няма цвят, мирис и вкус. Водата се опакова в стерилна среда при най-високи нива на изискване за чистота и сигурност. По тази причина спреят е без консерванти или други добавки – водата е съхранена непокътната.

Точно поради тези свои качества Термалната вода Avène е подходяща грижа за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната, а най-прекрасното е, че е включена в състава на цяла гама продукти на марката.

Както споменах по-горе, тя е винаги с мен: в дамската ми чанта, в куфара ми за пътешествия, в спортния ми сак. Чудесно се справя с раздразнения и зачервявания по кожата на лицето, при слънчево изгаряне, след ухапвания от насекоми, след епилация. Разбира се, по време и след тренировка и задължително за освежаване в активното ми градско ежедневие.

А сега и хубавата новина: в момента можете да закупите комплект 2 броя Термална вода Avène на цената на един. Аз лично смятам да се възползвам.

Препоръчвам ви да посетите сайта на Eau Thermale Avène, за да видите как Термална вода Avène оживява пред нас, разкривайки ни вълнуващата си история, разказана в приказки за любопитството, откровението, уникалността, отражението, искреността и доверието. Дотогава ви предлагам да се докоснете за миг до вълшебството й чрез това видео.

 

С подкрепата на Eau Thermale Avène 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град