Страхотни сандали за градски момичета и момчета
Дина Карагяурова

В обувките на Piuma D’oro Shoes се влюбихме от пръв поглед. Спечелиха ни със стилния и различен дизайн, с естествените материали, с ортопедичната стелка и с изключителния комфорт. Марката гостуваше на едно от предишните издания на нашия Mish Mash Fest, където презентира зимната си колекция от авторски кецове и боти. 

Днес имаме удоволствието да ви представим чисто новата колекция сандали за лятото, които отново са впечатляващо красиви и удобни. Освен дамски и детски модели тази година колекцията за първи път включва също и мъжки сандали и чехли.

Разгледайте галерията и ще се убедите, че всеки един чифт сам по себе си е произведение на изкуството. Изработката е ръчна, а за направата е използвана натурална естествена кожа. Ходилото е от корк и каучук. Ортопедичната стелка пасва идеално на извивките на крака и прави сандалите изключително удобни.

Моделите са изчистени и могат да се съчетават добре с различни видове дрехи. Благодарение на уникалния си дизайн те без проблем ще се превърнат в очарователен елемент от визията на всяко градско момиче и момче.

И още нещо, освен авторски обувки Piuma D’oro изработват страхотни дамски и мъжки гривни от естествена кожа. Можете да ги разгледате ето тук.

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град