Винаги верен на себе си
Момичетата от града

Есенно-зимните тенденции при очилата вълнуват всеки, който желае да е в крак с модата и едновременно с това да остане верен на собствения си стил. Затова не е случайно, че една от най-популярните вериги в България – Grand Optics & Joy Optics, се обърна към един от любимите ни актьори, за да презентира най-актуалните колекции през настъпващия сезон и да отбележи своя 15-и рожден ден. 

Юлиан Вергов е известен с това, че е винаги верен на себе си с всяка своя роля. Едновременно стилен, уверен, чаровен и невероятно магнетичен актьор, той придава живот на всеки от образите, които играе, карайки зрителя да забрави, че гледа превъплъщение. А с новите модели рамки, сякаш създадени специално за него, различните му лица буквално оживяват пред обектива на фотографа. В галерията ни можете да разгледате кадри от фотосесията на Юлиян Вергов с различни модели очила от Grand Optics & Joy Optics.

И най-важното: по случай 15-ия си рожден ден веригата черпи с големи отстъпки – от -40% до -60% на всички слънчеви очила. А към всички диоптрични очила подаряват безплатна рамка, до стойността на стъклата за нея. Магазините, в които можете да се възползвате от празничната промоция, са на марките Grand Optics, Joy Optics, Zeiss Experience Center, Polarоid Shop и Kid Optics и са над 40 в страната.

Промоцията е валидна от 6 до 22 октомври. За повече информация посетете www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg.

С подкрепата на Grand Optics & Joy Optics

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град