Как да направим сами нещо добро за Коледа
Десислава Найденова-Вичева
Снимка: Markus Spiske raumrot.com

Обратното броене до Коледа започна! И докато за всички нас това време на годината се свързва с радост, топлина, семеен уют, сбъднати желания и много подаръци, то има хора, чийто живот е малко по-различен. Сред тях са и онези 1700 или повече деца, за които "мама" и "татко" са само далечни думички, а Коледа е просто дата в календара. Всяка година тези деца посрещат празниците в социалните институции с надеждата за вълшебство, за чудо, което да им покаже света по един малко по-добър начин.

Днес бихме искали да споделим с вас за коледната кампания "Тази Коледа чудесата правите вие". Инициативата дава възможност на малки и големи компании да организират сами благотворителни събития на работното място. По този начин те ще сплотят екипите си, ще поканят празничното настроение в офиса, но и ще сътворят чудо за децата, лишени от родителска грижа.

На посочения по-горе сайт ще откриете пълна информация за кампанията, организирана за четвърта поредна година от фондация "За нашите деца", както и цели 12 интересни и забавни идеи, от които бихте могли да се възползвате. Към всяка от тях са налични и съответните материали, достъпни за разпечатване. Изборът е наистина голям - караоке, базар, викторина, игри, кулинарни изкушения, кино и още много - просто трябва да се спрете на нещо.

Време е за чудеса, приятели!

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град