Обувките, за които до вчера само мечтаехме
Десислава Найденова-Вичева

Много от момичетата у нас са свикнали да мислят за световната мода като за нещо по-скоро недостъпно. Подиумите в Милано, Париж, Лондон, Ню Йорк, Токио са нейната сцена, а ние тук сме някак малко встрани. Но дали наистина е така?

Имена като Кристобал Баленсиага, Пиер Балмен, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин са записани със златни букви в историята на модата, а наследството, завещано от тези огромни личности, е извор на вдъхновение и до днес. Създадените от тях емблематични марки не само че все още съществуват, но и продължават да жънат успехи.

Момичета, с карта Visa Premium – Gold, Platinum или Infinite, ползвате 10% отстъпка в магазин ALL U Re, където ви очакват актуални модели на световни модни марки.

 

Дизайнерите, които в момента са на гребена на вълната, имайки щастието да творят – Том Форд, Александър Уанг, Юния Уатанабе, Изабел Маран, Стела Маккартни и др., пък пишат своята история, изненадвайки и впечатлявайки ценителите на модата сезон след сезон.

Предлагам ви да разгледате примерите в галерията и да отворите съзнанието си за мисълта, че абсолютно всяка жена заслужава едно такова бижу в гардероба си. А при вида на тези Yves Saint Laurent нямаше как да не се сетя за думите на Мерилин Монро: "Дайте на едно момиче правилните обувки и то ще завладее света!".

 

 

Магазин ALL U Re се намира на ул. "Съборна" 9, София.

Научете повече за промоцията тук.

С подкрепата на Visa

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град