Shedd отново с нас и на коледното издание на Mish Mash Fest
Момичетата от града
Shedd

Вече ви разказахме за най-новото мобилно приложение за модни находки Shedd. Мястото, посветено на пазаруването на модни стоки, където може да продадете нещата, от които нямате нужда, и да намерите нови придобивки, в които ще се влюбите.

Shedd приложението обединява всичко, свързано с модата, на едно място и прави споделянето на обява и намирането на желаната дреха или аксесоар много лесно. Дизайнът му е изключително интуитивен и красив и се доближава до този на социалните мрежи, а обявите се публикуват с кратки описания и хаштагове. Ако търсите конкретна марка, към която имате предпочитания, можете да откриете всички артикули с конкретен етикет, само като сложите името на марката след знака диез (#).

За да направите своите обяви неустоими, е много важно да заснемете качествена снимка, която да качите към тях. Ако направите това, считайте, че вече сте направили продажбата. Добре е артикулите, които ще продавате, да се снимат на дневна светлина, на подходящ фон, като можете да добавите различни елементи за декорация - списания, цветя и други предмети.

За първи път Shedd е достъпен за даунлоуд за потребителите в Дубай през 2015 г. Меката на модата е първата държава, където Алекс Хътли и Тарик Забиан, създателите на приложението, стигат до извода, че ръстът на модната индустрия в комбинация с високия интерес към онлайн пазаруването и социалните медии определят нуждата от единно място, където дизайнери и потребители да срещнат интересите си.

Shedd ще бъде част от нашия Mish Mash Fest - Xmas is coming, който ще се проведе на 16, 17 и 18 декември в Център за култура и дебат "Червената къща", ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 18 часа. Там прелестната Сирма Маркова ще снима напълно безплатно и професионално твоите произведения. Ще получиш и ценни съвети как да правиш чудни снимки с твоя телефон, за да продаваш още по-успешно!

С подкрепата на Shedd

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град