Скандинавска мода в София
Момичетата от града
На Раковска, точно срещу сградата на Европейския парламент има едно малко магазинче, в което дрехите изглеждат по-различно. Казва се SCAFA - от Scandinavian Fashion. Това е място само за скандинавски дрехи и бижута и в него можете да откриете датските  марки за дамски облекла Soyaconcept и Saint Tropez, както и бижута на шведската марка Baglady.

По своему предизвикателни и нетрадиционни, колекциите на тези иначе не много известни за нас марки провокират към смели  съчетания на цветове и стилове, към свобода в мисленето и на движенията, удобство и отстояване на собствен стил и излъчване. Харесват ни комбинациите на пролетни туники с елечета,  кожени гривни и костюми, рокли, якички от мъниста и шал-гердани и въобще неща, които дори не ни е хрумвало, че може да изглеждат добре заедно.  Можеш ли да изразиш себе си чрез дрехите, които носиш? Оказва се, че това е доста характерно за момичетата от Скандинавия... А и за нас.
 
Бройките от всяка колекция в магазина са ограничени и  това ни дава увереността, че няма да срещнем своя „двойничка“ на следващото парти или дори на улицата.  Новите попълнения се представят на страницата на магазина във фейсбук, а често там, за вдъхновение, могат да бъдат видяни уникални комбинации директно от скандинавските улици. 
 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град