С красива блуза с разкроени ръкави, джинси и удобни маратонки
Косара Чигирева
Снимки: Мариана Петрова/ Mamuri Photography Стайлинг: Косара Чигирева

Времето е великолепно за разходки из града и днес с Дезире Мерони сме решили да посетим едно от местата в София, коeто заслужава вниманието ви – ресторант Soul Kitchen, където освен на вкусна и свежа храна можете да се насладите и на приятна и непринудена атмосфера.

Избрали сме да комбинираме "джинсите на мама" с много комфортна блуза в райе от Benetton, както и любимите ни бели маратонки от колекцията на Reebok в колаборация с Джиджи Хадид, които може да съчетаете с всичко. В случай че все още нямате този мултифункционален модел, ви препоръчваме да не отлагате, а да отидете и да го пробвате в някой от магазините на Districtвече и в Paradise Center освен в Serdika Center.

Сигурни сме, че веднага ще се влюбите. Предупреждаваме ви обаче, че в District ви очаква голямо разнообразие от обувки и кецове на едни от най-любимите ни марки, сред които adidas, adidas Originals, Nike, Puma, Reebok, Skechers, Lotto, Vans, Converse, Lacoste и много други. Затова не се колебайте да експериментирате и да пробвате повече модели, което ще ви помогне да направите най-добрия избор.

Outfit: джинси и блуза Benetton; обувки Reebok от магазини District

Локация: ресторант Soul Kitchen

С подкрепата на District

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град