Print Goat и дрехите, вдъхновени от красотата на геометричните форми
Кристина Младенова

Следващият участник, който ще ви представим в лятното издание на Mish Mash Fest, е българската марка за дизайнерски дрехи и аксесоари Print Goat. С тяхна помощ ще посрещнем лятoто с нови свежи дизайни върху леки летни дамски и мъжки тениски, потници и туники. 

Марката продължава да твори в характерния полигонален стил и да се вдъхновява от геометричните форми. В техните дизайни ще откриете прости, но фундаментални форми, върху които се градят красотата и симетрията в дизайна.

А за новата серия, която ще видим на феста, вдъхновението е почерпено и от символиката на Сакралната геометрия. Тя разглежда философски структурата на геометричните форми и отразява тяхната всеобхватност. Чрез асоциации и мисловни връзки марката създава нови образи, които показват виждането й за света.

Всички авторски дизайни в серията са комбинация от дигитална илюстрация и dotwork рисунка. Изработени са с любов към детайла – от първата до последната точка.

С Print Goat ще ви очакваме на Mish Mash Fest – Summer edition. Той ще се проведе на 01 и 02 юли 2017 г. в градинката на Once Upon a Time Biblioteka от 10 до 19 часа.

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град