Подаряваме ви Viva La Vita – ароматът, който вдъхновява да се радваме на малките неща по италиански
Светлана Димитрова
Avon

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък новия аромат Viva La Vita от Avon са:

  1. Ивана Генадиева

  2. Милена Христова

  3. Невена Маринова

.......................................................................................................................................................................

Трябва да взимаме пример от италианците и тяхната философия за dolce vita! Чаша капучино в приятелска компания или вкусна храна и страхотен филм за тях са достатъчен повод за малък празник. Те винаги са владеели до съвършенство умението да се радват на живота независимо от всичко, без да чакат нещо специално, което да повдигне настроението им.

Лекотата, с която ежедневието се превръща в dolce vita, прави подобна житейска философия доста привлекателна, нали? Това е и посланието, което стои зад създаването на аромата Viva La Vita от Avon, с който ще зарадваме три от вас. За да имате възможност да го спечелите, трябва да ни отговорите на въпроса в края на статията и да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата.

Ароматът на Viva La Vita ни приканва да празнуваме живота, да се наслаждаваме на малките удоволствия, на мига тук и сега. Опиянението от аромата идва от уханието на ябълка Pink Lady, мимоза и сандалово дърво. Насладата за сетивата те връхлита като поток от емоционална италианска реч, изостря вкуса за нови емоции, вдъхновява като разтърсващ италиански филм или димяща паста, подправена с пармезан и босилек.


Kакъв е вашият начин да се радвате на живота сега, кое ви кара да празнувате всеки ден, без да чакате специален повод? След това не забравяйте да се регистрирате за участие!
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град