Подаряваме ви средиземноморска грижа за косата от KLORANE
Светлана Димитрова
Снимка: www.pexels.com

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък шампоан и концентрат без отмиване от серията на KLORANE с есенциален екстракт от маслина са:

  1. Петя Тодорова

  2. Ивана Димова

  3. Гергана Каменова

.........................................................................................................................................................................

Днес специалният подарък, с който ще зарадваме три от вас, ще ни отведе до едно антично дърво от Средиземноморието, което е в основата на продуктите. Маслиновото дърво е чудото на живота, символ на дълголетие и устойчивост. Неговите плодове са ни добре познати заради подхранващите и антиоксидантни свойства, които имат, и благотворното влияние, което оказват върху организма ни. За своята серия KLORANE селектираха вида Olea europaea L, отглеждан в Пелопонес, Гърция. Деликатно пресованите маслинови плодове дариха своя есенциален екстракт, богат на полифеноли и хранителни вещества. Те са еликсир за косата, който стимулира скалпа, удебелява косменото стебло и дарява жизненост и красота. Регистрирайте се в нашия Клуб, за да имате шанса да спечелите шампоан и концентрат без отмиване от серията на KLORANE с есенциален екстракт от маслина.

Шампоанът от серията е разработен за уязвима изтъняваща коса, която губи своята жизненост, а скалпът е изсушен и по-чувствителен към външен стрес. Използвайки KLORANE с екстракт от маслина, спомагаме уплътняването на косъма в дълбочина и косата става видимо по-гъста и гъвкава. Тя възвръща копринената си текстура и жизненост.

Концентратът без отмиване от серията стимулира кръвообращението на кожата на главата. За по-пълен ефект е хубаво да го нанасяме по указания на опаковката начин – чрез специално разработен от кинезитерапевт масажен ритуал. Есенциалният екстракт от маслина достига до сърцевината на косъма, за да му придаде плътност и издръжливост от корена до върха. Косата е видимо по-плътна, тонизирана, с възстановена жизненост и обем. Концентратът се използва след измиване с шампоан. На подсушена коса трябва да впръскаме в корените, а след това и по дължината на косата. Масажираме леко скалпа и оформяме прическата.


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град