Подаряваме ви слънцезащитното мляко, което обича водата
Светлана Димитрова
Снимка: Biotherm WaterLover

Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи като подарък слънцезащитно мляко Biotherm WaterLover е:

  1. Силвана Лазарова

.......................................................................................................................................................................

Слънце, ваканция, плаж, море... За всяко от тези прекрасни неща обаче имаме нужда от подходящ слънцезащитен продукт, който да се погрижи нежно за нашата кожа. Днес искаме да ви разкажем за един такъв продукт. Освен за кожата ни той се грижи и за околната среда – нещо много важно, но често пренебрегвано. Природата не е даденост, от която можем само да взимаме, трябва да мислим какво сме в състояние да направим за нея, за да я запазим чиста и красива. Днес в нашия Клуб ще зарадваме един от вас с чудесното слънцезащитно мляко, което обича водата и се грижи да я запази чиста – Biotherm WaterLover. За да имате шанс да го спечелите, трябва да се регистрирате за участие в играта.

Biotherm WaterLover притежава екологично тествани SPF филтри и е с 96% биоразградима базова формула за по-малко вредно въздействие върху водната среда, за да можем да защитим това, което обичаме: своята кожа, кожата на най-скъпите ни същества и морето. Biotherm подкрепя защитата на океаните в глобален мащаб посредством своята програма "Любители на водата", която стартира още през 2012 г. Марката работи активно в посока намаляване въздействието от отмиващите се във водата продукти, отстранявайки от своите формули всички пластмасови микрогранули. Фокусирайки се върху опаковката и формулата, Biotherm създава едно следващо поколение продукти с подобрен екологичен профил – повишена степен на биоразградимост и намален воден отпечатък. Новата опаковка на продукта е по-лека и екологично съобразена с цел намаляване на количеството използвана пластмаса. И опаковката, и помпата могат да се рециклират на 100% заедно със стандартните пластмасови шишета за бутилирана вода.

Слънцезащитното мляко предлага перфектната защита, от която имаме нужда, благодарение на своя комплекс Mexoblue – идеалната комбинация UV филтри (UVA/UVB) с оптимален екологичен профил. Обогатено е с успокояващ и регенериращ Life PlanktonTM и антиоксидант Vitamin E, който помага за ограничаване на оксидацията, причинена от ултравиолетовите лъчи. Лесен за нанасяне, с немазна текстура и без бели следи, продуктът прави кожата ни освежена и хидратирана, а лекият му аромат оставя по нея усещане за лятна фиеста.  


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град