Подаряваме ви новото изкушение за устни – Matte Shaker на Lancôme
Светлана Димитрова

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък новото течно червило Matte Shaker на Lancôme са:

  1. Антонина Христова

  2. Валерия Манолева

........................................................................................................................................................................

Има ли момиче, което да не иска изразителни устни в прекрасен цвят без размазване и без постоянното притеснение дали нанесеното червило стои на мястото си? Не мисля. Лично аз винаги държа да бъда сигурна, че червилото ще остане на устните ми, а не около тях, като запази блясъка си докрай. Затова съм изключително впечатлена от новото „лудо“ предложение на Lancôme  Matte Shaker. Предполагам, вие също сте изкушени от него, а и как иначе? Ще задоволим любопитството на две от вас, подарявайки им Matte Shaker в атрактивен цвят. Единственото условие, за да имате възможност да го спечелите, е да се регистрирате в нашия Клуб.

Течното червило идва при нас в седем дръзки и наситени цвята. А иновативната му емулсия го прави два пъти по-фино и интензивно от конвенционалните червила. Със своя апликатор гъба, разработен за прецизно нанасяне, то създава едно наистина чувствено преживяване. Нежна грижа за устните, която пристрастява.

Matte Shaker се основава на иновативната технология свръхтънък филм (UTF), която е вдъхновена от структурата на фон дьо тена. Това прави течното червило два пъти по-леко и интензивно от останалите червила. От структурна гледна точка неговата променлива емулсия съдържа голямо количество летливи компоненти като вода, която се изпарява веднага след нанасянето на продукта, оставяйки само необходимото: пигменти и полимери. Тук е и тайната на формулата, която не допуска размазване. Тази технология обещава втора кожа, усещане за недокоснати и непокрити устни, без да пренебрегваме изключителната покривност и оптималната устойчивост в продължение на часове. Допълнението към тази магия е оптимизираният апликатор гъбичка на Matte Shaker, който осигурява интензивен резултат с едно бързо и лесно движение. 

Разклатете, нанесете и се насладете на резултата, който няма еквивалент! Всички седем смели и изпълнени с енергия предложения може да разгледате в нашата галерия. Изберете своето любимо и не забравяйте да се регистрирате за участие в играта. 


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град