Подаряваме ви лимитирания летен аромат ESCADA Fiesta Carioca
Светлана Димитрова

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък новия аромат ESCADA Fiesta Carioca са:

  1. Кремена Кирилова

  2. Венета Александрова

  3. Ирина Димова

.......................................................................................................................................................................

Впуснете се в летните удоволствия и се потопете в насладата от живота с ESCADA Fiesta Carioca – страстното предложение от ESCADA, с което марката отбелязва своята 25-годишнина от лансирането на летните лимитирани колекции с аромати. Вдъхновен от бразилските кариоки, тяхната уникална жажда за живот и пъстрите празници, ESCADA Fiesta Carioca съдържа в себе си плодови и цветни нотки, които предизвикват приятелства за цял живот. И тъй като вече ни мирише на лято или поне много ни се иска да е така, сме ви подготвили три аромата, които очакват своите притежателки. За да сте една от тях, е необходимо да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата.

От мига, в който отворите парфюма, ще усетите топлата чувствена емоция, която идва с лятото. Първоначално ESCADA Fiesta Carioca улавя сетивата ви с наситен с чувственост акорд на бразилска маракуя и сочна европейска червена малина. Тази страст продължава да съблазнява с трептящите нотки на пасифлора, преплетени с портокалов цвят за топлина, напомняща горещата целувка на танцуващото лятно слънце върху кожата ви. Този омаен плодово-цветен аромат има пленителна мускусна база с добавени нотки на кедрово дърво, извор на неустоимата чувственост, характерна за жената ESCADA.

Вземайки ESCADA Fiesta Carioca в ръце, веднага се пренасяте на безкрайно красив плаж, гален от тюркоазено сини води, където фиестата не спира. Флаконът на аромата е изрисуван с пъстър тропически пейзаж. Окичен с ярки плодове и цветове на маракуя, той ни подсказва за пламенната страст на съдържанието. Дизайнът на опаковката пък показва любимото ни момиче ESCADA Fiesta Carioca и нейните приятелки, наслаждаващи се на лятото и на приятелството. 

В нашата галерия ви споделям част от прекрасните илюстрации, вдъхновени от този аромат и създадени от дизайнерката Инсле Фарис. Плаж, море, слънце, споделени моменти с близки приятелки, какво повече можем да искаме... Идвай, лято, очакваме те с нетърпение!


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град