Подаряваме ви комплект стерилна козметика Tolérance Extrême Avène
Светлана Димитрова
Eau Thermale Avène

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък по два продукта от серията Tolérance Extrême Avène (почистващо мляко + крем или емулсия + експресна маска) и опаковка от невероятната Термална вода Avène са:

  1. Ина Горанова

  2. Славена Желева

........................................................................................................................................................................

Правилната грижа за кожата е изключително важна, ако искаме тя да сияе от здраве и младост и да не спира да привлича погледите. За да постигнем този ефект, една от най-важните задачи, която трябва да изпълним, е да изберем правилните козметични продукти. Желателно е да се насочим към качествена козметика, с чиято помощ ще минимизираме риска от алергични реакции и раздразнения по кожата.

Съвсем скоро споделихме с вас за прекрасните качества на серията Tolérance Extrême Avène – стерилни козметични продукти, разработени и подходящи и за най-чувствителната кожа. Днес ще зарадваме две от вас, правейки им страхотен подарък, който включва по два продукта от серията (почистващо мляко + крем или емулсия + експресна маска) и опаковка от невероятната Термална вода Avène. За да сте една от късметлийките, която ще поглези своята кожа, е необходимо да отговорите правилно на въпросите в теста и да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата.


За кого е предназначена стерилната козметика?
Наличието на кои съставки в козметичните продукти най-често предизвикват алергии и дразнене на кожата?
Кой е основният фактор за запазване на козметичните продукти стерилни?
Колко съставки най-много съдържат продуктите от серията Tolérance Extrême Avène?
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град