Подаряваме ви дневния флуид VICHY SLOW ÂGE
Светлана Димитрова
Снимки: Мариана Петрова/ Mamuri Photography

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък дневен флуид VICHY SLOW ÂGE са:

  1. Петя Динева

  2. Миглена Игнатова

  3. Любомира Ваклева

.......................................................................................................................................................................

Няма смисъл да отричаме – дори и не особено суетните момичета, за каквато се считам и аз, имат моменти, в които волно или не се взират в огледалото и започват да откриват как времето бавно, но упорито започва да оставя своя отпечатък по кожата. Излишно е да казваме, че дори и да сме съвсем в синхрон със себе си и с начина, по който изглеждаме, не бихме отказали тези промени да се случват възможно най-бавно, а кожата ни да запази своя свеж и сияен вид възможно най-дълго. Днешният ни подарък, с който ще зарадваме три от вас, изпълнява точно това наше желание – да се радваме на свежа и сияйна кожа колкото се може по-дълго. За да имате възможност да спечелите най-новото предложение от VICHY – дневен флуид SLOW ÂGE, трябва да се регистрирате за участие в играта, в нашия Клуб.

След редица проведени изследвания Лаборатории VICHY стигат до извода, че 80% от видимите признаци на стареене не се дължат на генетичната предразположеност, а на фактора, който учените наричат „експозом“ – комбинация от всички фактори на околната среда и начина на живот (UV лъчи, тютюнопушене, начин на хранене, стрес и качество на съня). Тази научна концепция доказва връзката между външните фактори, начина на живот и здравословното състояние на човека. След 20 години изследвания в тази област те създават SLOW ÂGE – серия в синхрон с нуждите на кожата и забързаното ежедневие на жените, даряваща младост по един съвсем нов начин – защита от влиянията на околната среда, благодарение на формулата си с три ефикасни активни съставки и UV защита.

Благодарение на иновативна формула с три активни съставки: Антиоксидантен екстракт Baicalin, Bifidus пробиотичен дериват и Термална минерализираща вода Vichy се постига коригиране и забавяне появата на признаците на стареене. С високосетивна текстура и аромат, специално разработен от парфюмериста Филип Романо, тази гама грижа за кожата е истински дар за съвременната жена, като прави кожата видимо по-еластична, по-гладка и по-здрава още с първото нанасяне.


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град