Подаряваме ви демакииращ флуид 3 в 1 на Avène за чувствителна кожа
Десислава Найденова-Вичева
Подаряваме ви демакииращ флуид 3 в 1 на Avène за чувствителна кожа (Снимки: Avène)

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък демакииращ флуид 3 в 1 + спрей Термална вода Avène 50 мл са:

  1. Виолина Зорчева

  2. Габриела Загарожа

  3. Десислава Петрова

.......................................................................................................................................................................

Според резултатите от проучване, проведено в Европа с участието на 8000 жени, повече от 60% от тях споделят, че са с чувствителна кожа. Дори симптомите при всеки да са доста често различни, хората с чувствителна кожа имат понижен праг на толерантност. Чувствителната кожа реагира много по-бързо и лесно на дразнители, които могат да са част както от заобикалящата ни среда, така и от състава на даден козметичен продукт. Затова е необходимо използването на формули, специално разработени за чувствителна кожа. Това, разбира се, се отнася и за продуктите за почистване и дегримиране.

Днес ще ви представим един такъв продукт – демакииращ флуид 3 в 1 на Дерматологични лаборатории Avène, а три от вас ще могат и да го получат като подарък от нас заедно с Термална вода Avène (50 мл).

Дерматологични лаборатории Avène представиха тази година нова пълна гама от почистващи и дегримиращи продукти, давайки възможност на всяко момиче да избере този, който най-добре пасва на типа кожа, навиците и предпочитанията му. Демакииращият флуид 3 в 1, който е част от тази гама, почиства, отстранява грима и успокоява лицето, очите и устните с удобен, бърз и лесен жест. Продуктът не изисква последващо изплакване.

Демакииращият флуид 3 в 1 съчетава ефикасност и удоволствие при употреба благодарение на формула, която се трансформира при контакт с кожата: освежаващо усещане на вода и комфорт на мляко. В състава му се съдържа 88% Термална вода Avène с успокояващи и антииритативни свойства, както и подхранващи разтварящи емолиенти за комфортно почистващо действие. Първо нанасяте с пръсти, след което нежно отстранявате с памучен тампон или кърпичка. Кожата остава красива и сияеща. Продуктът е толерантен спрямо чувствителната кожа, а ароматът му на роза, жасмин и мускус е деликатен и неустоим.

Само не забравяйте да се регистрирате за участие в играта!


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град