Подаряваме ви дебютния роман на Шели Кинг "Всичко започна в книжарничката на Хюго"
Светлана Димитрова
ИК "Кръгозор"

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък "Всичко започна в книжарничката на Хюго" от Шели Кинг са:

  1. Ирина Стоянова

  2. Гергана Любенова

.........................................................................................................................................................................

Днес в нашия Клуб на момичетата ще зарадваме две от вас с една книга, посветена на любовта. Онази, нереално красивата и на пръв поглед невъзможната, но само в очите на тези, които още не са я изживели. Ще видим и различните нейни проявления – любов към работата, към семейството, към приятелите, към книгите, дори към една много необичлива котка. За да имате шанс да се потопите в историята на "Всичко започна в книжарничката на Хюго" от Шели Кинг, трябва да се регистрирате в нашия Клуб.

Историята в книгата разказва за 34-годишната Маги Дюпре, която наскоро е "напуснала принудително работното си място" в стартъп компания в Силициевата долина. Докато чака да се появи следващата голяма възможност, тя прекарва дните си в уютната книжарничка за стари книги "Водното конче" в компанията на собственика Хюго и на ексцентричните му клиенти.

Един ден Маги намира старо издание на романа "Любовникът на лейди Чатърли" с бележки по полетата, които са си разменяли двама непознати – Катрин и Хенри. Впечатлена от изключителната нежност, страст и финес в тяхната кореспонденция, тя решава да я разгласи, за да привлече клиенти за "Водното конче". Когато тази необичайно романтична история се разчува, книжарничката се пълни с хора и всеки иска да разбере какво се е случило с двамата влюбени.

Докато Маги лист по лист подрежда историята на една любов, открива романтика, която липсва в съвременния свят, и разбира истини за себе си, които променят живота й. "Всичко започна в книжарничката на Хюго" среща чара на ретрото с модерните технологии и е дар за тези, които вярват в магията на книжарниците и в силата на книгите.


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град