Подаряваме ви билети за Postmodern Jukebox
Светлана Димитрова
PostModern Jukebox

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък двойни билети за концерта на Postmodern Jukebox са:

  1. Силвия Христова

  2. Валентина Свиленова

.......................................................................................................................................................................

Скот Брадли и неговият Postmodern Jukebox отново ще зарадват своите фенове в България, като обещават новото им шоу да е по-бляскаво, по-впечатляващо и по-иновативно от всякога. Ще имаме възможност да видим най-модерните хитове във винтидж интерпретации, които ни връщат в бляскавата ера на САЩ от началото на XX век. Този път обаче – в големи зали и в цялостно изграден спектакъл. Имаме подарък за всички почитатели на Postmodern Jukebox – две двойни покани за концерта, който ще се състои на 28 март в зала 1 на НДК. За да имате възможност да сте сред късметлиите, трябва да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата.

Успехът на PMJ безспорно се дължи на неговия създател и основен двигател – Скот Брадли. Талантливият американец използва езика на музиката, за да докаже по свой начин максимата, че новото е добре забравеното старо. Той избира хитове от XXI век и ги преобразява в традициите на джаза, ирландския фолк, рагтайма, суинга и кабарето.

Първия клип Брадли публикува през 2009 г., а седем години по-късно PMJ имат стотици концерти в цял свят всяка година, милиони последователи, спектаклите им предизвикват истински фурор, а билетите се изкупуват месеци предварително.

Самата група е постоянно разрастващ се колектив, в който на ротационен принцип участват над 70 различни певци, инструменталисти и танцьори. Само за няколко години проектът генерира огромен успех в социалните мрежи, които остават единственият им канал за промотиране.

Иска ми се лятото да дойде по-бързо, затова съм избрала да споделя с вас интерпретацията на песента Summer на Калвин Харис в изпълнение на PMJ. Да й се насладим заедно.

 

Концертът се организира от "БГ Саунд Стейдж". Билетите са на цени от 50 лв. до 160 лв. и са в продажба в мрежата на Eventim.


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град