Подаръци от филма „Трансформърс: Последният рицар“
Светлана Димитрова

Здравейте, приятели! Печелившите участници, която ще получат подарък от филма „Трансформърс: Последният рицар“ са:

  1. Ивана Тодорова - преносим шах

  2. Стамена Василева - чаша

  3. Огняна Николова - чаша

  4. Лазар Петров - ключодържател

  5. Ивелина Илиева - ключодържател

  6. Добрина Христова - ключодържател

.......................................................................................................................................................................

Броени дни ни делят от разкриването на една хилядолетна тайна. Това ни обещава най-новият трейлър на „Трансформърс: Последният рицар“. Петата част на поредицата „Трансформърс“ обещава да разбие митовете, стоящи в основата й, давайки нова дефиниция на понятието герой. А ние даваме възможност на 6 от вас да спечелят подарък от филма (преносим шах, чаша или ключодържател). Необходимо е само да се регистрирате за участие в нашия Клуб.

Хората и машините са във война, а Оптимус Прайм вече го няма. Ключът към спасяването на нашето бъдеще лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на трансформърите на Земята. Спасяването на света ни ляга на плещите на един твърде неправдоподобен съюз: Кейд Йегър (Марк Уолбърг), Бъмбълбий, английски лорд (сър Антъни Хопкинс) и професор от Оксфорд (Лора Хадок).

В живота на всеки идва момент, когато той трябва да стори нещо за общото благо. В „Трансформърс: Последният рицар“ преследваните ще станат герои, героите ще станат злодеи. Само един свят ще оцелее: техният или нашият, предстои да разберем.

 


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град