Подаръци от филма „Всичко, всичко“
Светлана Димитрова
Снимки: Forum Film Bulgaria

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат като подарък двоен билет за филма „Всичко, всичко“ и едноименния роман от Никола Юн са:

  1. Ралица Илиева

  2. Калина Тожарова

.......................................................................................................................................................................

Представете си, че поради някаква причина не можете да докоснете нищо от света навън: нито да подишате свежия въздух, нито да усетите как слънцето гали лицето ви, нито да целунете момчето, което харесвате. „Всичко, всичко“ ще ни разкаже една такава историята, тази на Мади и Оли, за препятствията, които застават на пътя им, докато се опитват да стигнат един към друг и да изживеят онази първата, вълнуваща и единствена любов. А ние ще потопим в тази история двама от вас, давайки ви възможност да спечелите двоен билет за филма и едноименния роман от Никола Юн. Единственото условие е да се регистрирате за участие в играта.

Вълнуващата история, в която ще се потопим, гледайки „Всичко, всичко“, е създадена по едноименния бестселър на Никола Юн и разказва за трогателната любов на 18-годишната интелигентна, любопитна към света и притежаваща богато въображение Мади, но страдаща от рядко заболяване, което не й позволява да напусне пределите на херметически изолирания ѝ дом, и нейния симпатичен съсед Оли, който няма да допусне болестта ѝ да застане между тях.

Мади повече от всичко иска да се наслади на интригуващия външен свят и на обещанията, които само първата любов може да ни даде. Разделени от прозорците на къщата и контактуващи само чрез съобщения, между нея и Оли се създава силна връзка, което кара Мади да рискува всичко, за да бъдат заедно… дори и това да означава да загуби живота си.

 


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град