Подаръци от филма „Спасители на плажа“
Светлана Димитрова

Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от филма „Спасители на плажа“ са:

  1. Цветана Владимирова

  2. Анна Кирова

  3. Каролина Петрова

  4. Райна Христова

.......................................................................................................................................................................

Едно обичано заглавие от миналото ще оживее в нов прочит и на голям екран, за да разгорещи летните страсти! „Спасители на плажа“ обещава да прикове вниманието ни с отбрана селекция мускулести мъже, красиви жени и няколко престъпления за цвят. А в нашия Клуб днес ще зарадваме четири от вас с подарък от филма (плажна кърпа, хладилна чанта, бутилка за вода или надуваема топка), единственото условие е да се регистрирате за участие.

Дуейн „Скалата“ Джонсън този път се превъплъщава в ролята на култовия образ от 90-те години – Мич Бюканън, като го подсилва със солидно количество мускули. Скалата има нелеката задача да върне старата слава на безстрашните Спасители, а за тази цел на помощ се явява Зак Ефрон. Дали обаче ще успеят, или реномето на Спасителите ще бъде сринато завинаги?

Освен Ефрон съдбата изправя на пътя на Скалата и прелестната Приянка Чопра, чиято поява вместо радост за окото носи взривоопасна комбинация от наркотици, убийство и труп на плажа. Скалата няма да остане безучастен и заедно със своя екип ще се нагърби с мисията да спре изкусителната индийка.

Редом до Скалата и Ефрон застават не по-малко атрактивните Александра Дадарио, Кели Рорбах, Илфенеша Кадера, Джон Бас и др., като все още очакваме да разберем как и в какви роли ще се включат легендарните Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.

Заставаме на пост със „Спасители на плажа“, който ще може да гледаме от 2 юни в кината.

 


Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град