Летни маршрути: "Малкият Оазис" на Арапя
Левена Лазарова
Снимки: Левена Лазарова

Това малко плажче много ми напомни някои други морски находки от предишни сезони - като Мечата дупка и плажа на Василико... Усамотено, уютно, не много популярно, с хубаво барче. Намира се в съседство на мидения плаж на Арапя, по първата отбивка към къмпинга можете да го намерите по табелката Плаж "Малък Оазис", в подножието на хотел Arapya Sun Resort. 

Не знам какво са имали предвид с това име в такава опасна близост до гигантския мутренско-руски комплекс "Оазис", но така или иначе това му е името. На плажа има и малка дървена библиотека с книги, които свободно можете да четете. Цената на шезлонг/чадър и прочие белези на цивилизацията е 7 лв. на ден, но има и много приятна свободна зона.

Името на барчето е Roca Lounge Bar, там правят почти прекрасни коктейли, които са още по-хубави заради гледката. Естествено, на българското Черноморие трудно човек може да намери залив без бетонни постройки за украса, но това е положението - ако гледаш само напред, към морето, може за малко и да помислиш, че си в рая.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град