Отпразнувай своя скъпоценен slow-down момент с подарък от VICHY!
Десислава Найденова-Вичева
Снимка: Yuri Kym

Съвсем наскоро ви разказах за серията Slow Âge на VICHY. Тя е вдъхновена и напълно съобразена с динамичния начин на живот на съвременната жена и благодарение на активните си съставки (Антиоксидантен екстракт Baicalin, Bifidus пробиотичен дериват и Термална минерализираща вода VICHY) има способността да дарява на кожата ни младост по един нов и изключително ефективен начин.

Всяка от нас живее на пълни обороти, опитвайки се да съвместява няколко роли едновременно, а това често си има и цена – негативни последици върху здравето и външния ни вид. В допълнение, всеки ден сме изложени на влиянието на околната среда – замърсявания и ултравиолетови лъчи, което неминуемо оставя своя отпечатък върху кожата ни.

Освен с установяване на трайни здравословни навици – качествен сън, балансирана диета, редуциране на стреса, можем по-често да си подаряваме моменти, с които да "спираме" времето. Всякакви мънички момичешки удоволствия, които ни помагат да намалим темпото и да се почувстваме леки, свободни, окрилени, да се свържем със себе си извън всички онези роли, в които ежедневно се вписваме.

Искам да ви поканя да споделите с нас някой от своите скъпоценни slow down моменти. Всяка седмица една от участничките, които са публикували снимка в Instagram с хаштаг #slowживот, ще спечели Slow Âge дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им.

Снимка: Мариана Петрова/ Mamuri Photography

Флуидът е подходящ за всеки тип кожа. Има защитно действие и коригира от фини линии до бръчки, от неравномерен тен до тъмни петна, от липса на еластичност до загуба на обем. Пълните правила на играта може да видите тук.

С подкрепата на VICHY

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град