Опасни връзки: Момичето Везни
Невена Христова
Снимка: pixabay.com

Днес ви представяме следващия материал от интересната ни поредица, посветена на момичетата от всяка зодия. Ще имате възможност да разберете какво да очаквате от потенциалните си връзки с момчетата от различните знаци или пък да погледнете на настоящата си любов през една по-различна перспектива – тази на звездите.

Момиче Везни – Момче Овен 7/10

Момчето Овен е от желязо, но дори то няма никакъв шанс да устои на твоята женственост и чар и особено на слънчевата ти усмивка. Той ще е горд да се показва с теб в обществото, защото подсъзнателно винаги се стреми да е пръв. Неговото нетърпение често ще те изважда от равновесие, защото той иска всичко да бъде свършено вчера. Като теб умее да си признава грешките и да се извинява, но после пак си знае своето. Ще обича да спори с теб и още повече да побеждава. Когато е много гневен, ще очаква пълната ти подкрепа, а не да нищиш нещата и логично да му обясняваш ситуацията. Тъй като и двамата сте родени водачи, ще се препирате кой да кара общата ви кола (преносно казано). Може би всеки трябва да си има сфера на шефстване.

Момиче Везни – Момче Телец 8/10

Ти си красива и чаровна жена, а Телците по природа търсят и ценят красотата. Макар че изглеждаш нежна и уязвима, ти си родена под мъжки знак на водачество и можеш да се оправяш и сама в живота отлично. Телецът е раним и по-трудно се възстановява след разочарования. Той премисля дълго нещата, но веднъж вземе ли решение, е непоклатим – като теб. Но докато ти обичаш да обсъждаш проблемите до безкрай и да се колебаеш, неговият процес е мълчалив. Стабилността му ти носи жадуваното спокойствие, особено в онези тежки моменти на нерешителност.

Момиче Везни – Момче Близнаци 9/10

Вие хем си приличате, хем непрекъснато се предизвиквате и интригувате и така не спирате да сте си интересни. В интелектуално отношение сте на еднакво ниво, което е важно и за двама ви. Въпреки че ти си чаровна и красива, си и умна, хладнокръвна и решителна и винаги правиш това, което си си наумила. Понякога си мислиш, че всичко в любовта и войната е позволено, но дори и ти не си способна да залъгваш за дълго време един Близнак. Не е добра идея от негова страна да се опитва да те ограничава. За вас романтиката е по-важна от секса, и двамата сте по-скоро въздушни и мисловни, отколкото дълбоко емоционални хора.

Момиче Везни – Момче Рак 5/10

Раците имат уникално чувство за хумор, а твоята усмивка и смях са като музика и магия. Освен че ще те разсмива, той ще оцени твоя интелект по достойнство и ще ти вдъхва чувство за сигурност. Но Ракът е и адски предпазлив и в даден момент ще започне да се движи твърде бавно. Ще се дразни на прахосничеството ти, а ти от постоянните му подозрения за твоите приятели. Раците като цяло са много потайни и им е трудно да изразяват чувствата си, това ще те потиска и тормози. При вас е нужен компромис, който да не е на много висока или на невъзможна цена.

Момиче Везни – Момче Лъв 8/10

Лъвът е горд и независим и обича да има собствено мнение, което смята за най-доброто. Ти също си мислиш, че знаеш кое е най-добро, и се опитваш деликатно да го водиш за носа. Той ще бъде привлечен от красотата и чара ти и ще му отнеме време да усети какво правиш. Може често да се боричкате кой да води парада. Най-вероятно и двамата ще работите и постигнете много, защото обичате изявата и признанието. Според вас парите трябва да носят удобство и красота и по принцип няма да ви създават търкания. За вас бракът е добро решение, защото ви носи нужната стабилност и спокойствие.

Момиче Везни – Момче Дева 6/10

Ти рядко оставаш незабелязана, с целия чар и божествени ухания, които струят от теб. И с женствената загадъчност, която умело поддържаш. Той няма никакъв шанс. Но използвайки чара си, може да се опиташ да му се наложиш за всичко – малко и голямо, което жестоко ще го засегне. Девите мразят колебанията и умеят да взимат бързо добри решения. Той е способен като никой друг да ти помага да поддържаш вътрешното си равновесие и да те лекува от депресии, които не ти понасят. Но трябва да внимава с критиката, особено когато си уязвима. А ти да не забравяш, че Девата е тук да служи на света, а не на еднолични господар(к)и.

Има още 1 2

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град