Опасни връзки: Момичето Близнаци
Невена Христова
Снимка: Scott Webb

Днес ви представяме третия материал от интересната ни поредица, посветена на момичетата от всяка зодия. Ще имате възможност да разберете какво да очаквате от потенциалните си връзки с момчетата от различните знаци или пък да погледнете на настоящата си любов през една по-различна перспектива – тази на звездите.

Момиче Близнаци – Момче Овен 7/10

И двамата сте припрени и може да сте се оженили много рано, което по принцип е лоша идея, особено за теб. Ти имаш нужда да експериментираш във връзките и да узрееш в процеса. И двамата не сте особено постоянни и настойчиви, което също може да е проблем. От друга страна, можете да сте много добри бизнес партньори, защото Овенът знае какво иска, а ти – как да го постигне. Ако ти смекчиш остротата на езика си, а той – вродената си себичност, може да сте добър екип.

Момиче Близнаци – Момче Телец 6/10

Между вас има много различия. Докато той се влюбва бавно, но много дълбоко и е постоянен и предан, ти обичаш да витаеш във въздуха и мразиш да ти налагат ограничения – особено по отношение на това с кого да общуваш. Ти имаш нужда от разнообразие, но ще ти бъде трудно да му го обясниш и най-вече да му докажеш, че доверието му не е застрашено. Но ако успееш, връзката ви ще спечели. Препъникамък обикновено е и темата за парите – той обича да ги спестява, а ти си с широки пръсти. Но ако ти вярва, дори и тази слабост ще ти бъде простена.

Момиче Близнаци – Момче Близнаци 7/10

Връзката ти с друг Близнак може да бъде вълнуваща, но и сложна и опасна. Това е връзка не между две, а между четири напълно различни същества. За Близнаците е вярно, че са очарователни и говорят много, както е и вярно, че зад потока от думи обикновено скриват същественото и че поначало са самотни души. Те обичат да изучават света, а рядко има нещо по-интересно за изучаване от друг Близнак с всичките му вълнуващи тайни. Ключът към щастието се нарича доверие и търпение.

Момиче Близнаци – Момче Рак 6/10

В Рака няма да ти харесат собственическото му чувство (особено по отношение на теб), необходимостта му от сигурност и склонността му да трупа пари. Но ще те спечелят неговата нежност, емоционалната му подкрепа и съчувствие в тежки моменти и забележителното му чувство за хумор. Той проявява разбиране към твоите слабости като разпиляността и удобната разсеяност, а ти можеш да научиш много от неговото търпение и чувствителност.

Момиче Близнаци – Момче Лъв 8/10

Вие сте добра двойка – и бизнес, и приятелска, и любовна. Ти разбираш неговата нужда да бъде уважаван и ценен и искрено и честно държиш на всичко, което той е и което прави за теб. Пазиш егото му от обиди и си горда, че си с него. Понякога смяната на двете ти лица го обърква, понякога го забавлява, а понякога го изкарва от релси. Истината е, че по принцип вятърничавите ти пориви ще бъдат простени, а със своята честност и справедливост той изважда на преден план най-доброто у теб.

Момиче Близнаци – Момче Дева 5/10

Разделят ви много неща – ти си общителна и бъбрива, а Девата по принцип е анализиращ единак, който има нужда от уединение. Той е много практичен, а ти си разсеяна и разпиляна. Девата е доста фиксирана в себе си, а когато погледне към теб, обикновено го прави, за да те критикува и да ти натяква. Нещо, което никога не е приятно (особено ако има основание) и което рядко ще изтърпиш. От друга страна, и двамата можете да носите отговорност, което може да ви обедини. Той може да ти даде конкретна цел, а ти – енергията и идеите за постигането й.

Има още 1 2

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град