Omaya и MOUNT ще ни пренесат в планината
Кристина Младенова

Днес ви представяме два от авторските проекти на прекрасната Марина, която също ще ни гостува на коледното издание на Mish Mash Fest

Omaya е марката за бижута, вдъхновена от природата, чиито уникалност и непринудено съвършенство винаги са омайвали Марина. Чрез своите бижута авторката е намерила начин да насочи вниманието ни към нещо непреходно и живо, да даде късче природа на градските хора в забързаното им ежедневие, за да им напомни, че и те също са част от това необятно творение.

Вторият проект, който ще ни бъде представен за първи път, е линията дрехи с име MOUNT. Това не са просто дрехи, а послание за грижа и отношение към Земята. Платформа за среща с природата в градското ежедневие, която ще ни помогне да научим повече, да обичаме повече, да откриваме и преоткриваме красотата и предизвикателствата, които дивата природа ни предлага.

Заповядайте да се запознаете на Mish Mash Fest - Xmas is coming, който ще се проведе на 16, 17 и 18 декември в Център за култура и дебат "Червената къща", ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 18 часа.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град