Ohhla – един невероятен секънд хенд магазин
Косара Чигирева

Не е тайна, че обичам да пазарувам от секънд хенд магазини. Това ме кара да се чувствам като откривател на находки и ме зарежда с много положителни емоции.

С нарастването на селективните магазини за секънд хенд дрехи, това преживяване става още по-приятно. Вече предварително може да решиш какво търсиш и да се насочиш към местенцето, в което може да откриеш този стил дрехи и аксесоари. Както знаете,  има магазини, които се специализират в предлагането на винтидж дрехи, други - в откриването на актуални и модерни съвременни дрехи и марки, трети се концентрират върху романтичния стил и всички негови лица.

Съвсем скоро попаднах на Ohhla и да си призная, първоначално не разбрах, че става въпрос за магазин за секънд хенд дрехи.  Тъкмо напротив, помислих, че това е малка бутикова галерия.

Собствениците на Ohhla имат вкус към романтичния стил и предлагат изключително добре подбрани дрехи, някои от които са напълно нови. Често може да откриете дрехи на любими марки, като Esprit, Benetton и много други.

В момента, в който ги посетих, имаше много красиви пуловери и блузи от естествени материи, като вълна, мохер и памук. Моментално се възползвах от възможността и открих, че с някои от тях сме създадени един за друг.

Съвсем скоро мисля да ги посетя отново и се надявам да открия отново нещо различно.

Адрес: ул. „Цар Асен“ 25

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град