Новата пролетна колекция на Stinky Socks
Кристина Младенова

Stinky Socks е една от българските независими марки, които следим с голям интерес. Създадена е през 2011 г. от Ива, Христо и Димо, които чрез нея желаят да покажат възгледите си за заобикалящата ни среда, както и относно теми, които ги интересуват.

Вдъхновението си черпят от сноубординга и хората от индустрията, с които работят по онова време. Авторите решават да правят именно чорапи, защото е интересно предизвикателство. Малко повече от 5 години след като марката стартира само с три модела, днес тя е увеличила производството си над 10 пъти.

От самото си създаване Stinky работят само с възможно най-добрите материали. Използват висококачествен памук, който е доста по-ситен и фин. Това дава стабилност и плътност на самия чорап, независимо дали си активно спортуващ, или просто искаш комфорт в ежедневието си. 

Всичките им модели са със специално антибактериално покритие. Отделно от това памукът минава специална обработка, след която може да попие три пъти повече влага от собствената си тежест, преди да започне да се усеща на самото ходило.

А за тази пролет от Stinky Socks ни изненадват приятно и с три нови линии в дизайна и функционалността на своите продукти. Първата, с изчистен дизайн и мекота, е за ежедневно носене. Втората линия отново е подходяща за ежедневието, но е с по-разчупен дизайн, като модел Purple, който е вдъхновен от сърф дизайна и Калифорния през 80-те години. Третата линия е подходяща както при активни спортове, така и за хора, които предпочитат по-масивен чорап, осигуряващ стабилност и комфорт в обувката. Основното при тази линия е това, че ластикът над глезена държи стабилно чорапа и не му позволява да се смъква, а удебеленото ходило дава комфорт на стъпалото.

Модел "Shevitza"
Модел "Player"

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град