Новата празнична колекция на Tiffany & Co. е абсурдна, но симпатична
Елена Миланова

От 1837 г. ювелирната къща Tiffany & Co. е един от символите на лукса и високата класа. Всяка зима техните колекции с предмети за дома и аксесоари за празниците се очакват с огромно нетърпение, а тази година марката предлага нещо наистина различно.

От Tiffany описват новата колекция като „обикновени предмети, превърнати в необикновени”, а мотото им е, че красивите неща не бива да стоят прибрани по чекмеджетата.

С две думи, богаташите вече смятат пластмасовата ви острилка за красива и в случай че тя е направена от скъпоценни материали, е дори шик (разбира се, едва ли мечтаят и за работното ви време).

Колекцията е разположена някъде в полето на ексцентричното, а ние решихме да ви представим десет от тези „обикновени предмети”, за да прецените сами дали бихте искали „хартиени чашки”, направени от китайски костен порцелан, кълбо прежда от сребро или може би класически транспортир.

Признаваме, че този абсурд, представен от Tiffany & Co., ни впечатли и ни накара да се усмихнем, а ето и селектираните сред обикновените, но необикновени предмети, които някъде там някой ще подари на някого тази Коледа.

 

Kонсервна кутия, $1500

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град