В светлината на прожекторите!
Елена Миланова
M.A.C Cosmetics

Малко преди да се унесем в празнични мечти, M.A.C представя една от най-интересните колекции за годината – In the Spotlight. Преди обаче да ви разкажа за нея и да разберете по-добре предназначението й, е нужно да отворя една скоба и да обясня какво е стробинг – особено красив тренд в макиажа, който набира все по-широка популярност в последните една-две години.

Стробингът е сравнително нов и по-лесен начин да контурирате лицето си така, че то да бъде озарено, копринено, сияйно и подчертано не само когато излизате вечер, но и през деня, когато тежкият грим е неадекватен и търсим по-естествена визия. При стробинга, за разлика от класическото контуриране, няма затъмняващ продукт. Тук се осветяват всички зони посредством нанасяне на един продукт (върху цялото лице или определени точки според нуждата и спецификата на лицето) и на руж с цел придаване на цвят. Ефектът е wow! – лицето е в разумна степен контурирано и в същото време има сияен, чист, естествен и младежки вид.  

Още с появяването си през 2014 г. Strobe Cream на M.A.C (сега оригиналният крем Pinklight е част от перманентната колекция Pinklike) се превърна в олицетворяващият стробинга продукт – супер хайлайтър, по който се разви истинска глобална обсесия. Независимо дали е нанесен под фон дьо тен или самостоятелно, Strobe Cream има онзи лек, свеж и „събуждащ” ефект за лицето, за който всяко момиче си мечтае. Овлажняващата му формула съдържа минерални пигментирани микрочастички, които отразяват светлината в различна илюминираща тоналност с полуматиращ финиш. Отвъд ефекта, антиоксидантите имат сериозно документирани ползи за кожата. Текстурата е лека като вода и немазна, ето защо не се усеща като тежък продукт, а дори напротив. Лесната употреба и приложение самостоятелно или под грим са още един огромен позитив, който беше оценен от потребителите, за да стане Strobe част от легендата M.A.C.  


Днес M.A.C ни представят нова стъпка в стробинга – малката, перфектна и супер удобна за употреба колекция In The Spotlight. В светлината на прожектора е техният Strobe Cream, който експлоадира в пет нови нюанса (Pinklite, Peachlite, Silverlite, Redlite, Goldlite) и четири нови твърди хайлайтъра Extra Dimension Skinfinish (Beaming Blush, Double Cream, Show Gold, Soft Frost) с двухромен финиш, които превръщат светлината в мек металически оттенък върху кожата, блестяща в различен цвят. За точен завършек колекцията включва и три четки за постигане на идеален бленд (127 Split Fiber Face Brush, 188 Small Duo Fiber Face Brush).

Ако всичко това ви звучи страхотно, имам и още една добра новина – колекцията е постоянна! 

Хайде, момичета, време е да изпробваме нещо ново!

 

С подкрепата на M.A.C Cosmetics 

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град