Нова година, нов късмет?
Кристина Младенова
Снимка: Jens Johnsson

Наистина ли новата година ни носи нов късмет? И задължително ли трябва да очакваме, че този нов късмет ще е по-добър от стария?

След новогодишната нощ се събудих именно с тези въпроси и нуждата от отговори. Така стигнах до извода, че за мен късметът през новата година, най-вече означава нови преживявания, нови уроци, нови решения, срещи с нови хора и нови предизвикателства. Надявам се да означава и нови приятелства, нова любов, нови пътешествия и дори нова по-добра аз.

Е не мога да бъда сигурна, че всичко, което ни предстои, задължително ще е по-положително и хубаво от това, което ни се е случило през изминалата година. Но в едно нещо съм абсолютно сигурна – предстоят ни много интересни и вълнуващи неща.

Понякога те ще са вдъхновяващи и зареждащи, друг път ще бъдат демотивиращи и разочароващи. Но ще са нови, и ще ни се случат. Ще ни помагат да осъзнаваме грешките си, да се променяме, да бъдем по-добри, по-загрижени и по-силни. И аз ги очаквам с голямо нетърпение, малко любопитство и много надежда. Все пак новата година е пред нас, а с нея и новият ни късмет!

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град