Не пропускайте "Черното пиле" на Мариус!
Момичетата от града
"Черното пиле"

Винаги съм харесвала Мариус. Намирам го за уникален и изключителна ценност за нас, българите! Имам особено отношение към неговите моноспектакли, защото там го чувствам като сродна душа, а и всичко е близо до сърцето, брилянтно, изпипано до най-малкия детайл - от декора, който винаги е пестелив, през неговото великолепно сценично присъствие, до осветлението и музиката, създадени и подбрани, за да въздействат, да те докосват, да осъзнаеш и да се съгласиш, да погледнеш в посоката, в която артистът те води!

Въздействащ, умен, отдаден! Той е различен - сякаш идва от друг по-добър свят. Дава надежда, пълен е с толкова много емоция, духовност, талант и едновременно респект към хората, към публиката, към авторите, които представя! Рядко срещана комбинация!

И до днес не мога да забравя "Български разкази", спектакъл на Мариус по разкази на Ангел Каралийчев, български поверия и приказки, който гледах през 2012 г. Новият моноспектакъл "Черното пиле" продължава да изучава и показва българина и неговата многостранност и цветност. Мариус е обединил три великолепни разказа на големия Николай Хайтов: "Мерак", "Пазачът на овесената нива" и "Черното пиле".

Семпъл, въздействащ декор и Мариус, който не спира да се занимава все по-задълбочено с душевността на българина, с неговата сила и желание да осъзнава, да се развива, да се преборва! Всичко това Мариус представя с голямо уважение към автора и с много любов към цветността на българите!

"Черното пиле" пътува из цялата страна, така че ако имате желание, проверете и си купете билетите по-рано. За София датите са 22 февруари, 9 март и 15 март, а мястото е театър "Сълза и смях".

Не пропускайте "Черното пиле"!

Автор: Антонина Симеонова

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град