#Нашите7: Ставаме, изтупваме се и продължаваме напред
Светлана Димитрова
Снимка: Личен архив

"Момичетата от града" са вече на седем! Подобно на дете, нашият прекрасен сайт пораства, а ние не усещаме как минава времето, защото то е приятно, изпълнено с положителни емоции, безброй вкусни ястия, прочетени книги, изгледани филми, посетени места, незабравими спомени... А ние, момичетата, продължаваме да бъдем все така любопитни, усмихнати и нетърпеливи да откриваме нови и нови предизвикателства, пред които да се изправяме.

Какво лично за мен са Момичетата? Нещо много хубаво, което имах късмета да ми се случи. Почти от самото начало съм около основните двигатели на екипа, макар да не бях пряко замесена в процеса по времето, когато сайтът правеше първите си стъпки. А може да се каже, че аз също правех своите заедно с него. Учех се на нови неща, грешах, поправях грешките си и като едно дете, след като паднех, ставах, изтупвах коленете си и продължавах напред със същия устрем и с още по-голямо желание да се справям с предизвикателствата. 

А ние, момичетата, продължаваме да бъдем все така любопитни, усмихнати и нетърпеливи да откриваме нови и нови предизвикателства...

Седем години са период от време, през който в живота на човек се случват много неща. В моя случай това бе периодът между 23-тата и 30-ата ми годишнина. Период, в който мечтите се сменят, приоритетите – също. Период, белязан от много важни събития: завърших магистратура, заживях заедно със своята половинка, създадохме свой дом и имах щастието да изживея най-прекрасното нещо на света – да стана майка. Успях да се насладя на този момент максимално и след това, заредена с много енергия и желание, да се върна отново в екипа. Не казвам "да се върна на работа", защото не го усещам като досаден ангажимент, а като нещо приятно, което заема определена част от ежедневието ми.

От все сърце си пожелавам още много по седем години, в които да продължаваме да бъдем себе си, да бъдем различни, да успяваме да радваме вас, нашите читатели, без да губим своята същност. Има още толкова много неща, които да ви споделим, толкова много места, които да посетим, толкова много книги, концерти, филми, вкусни рецепти... безброй нови неща, които ни предстоят. Така че ще се радваме да продължавате да ни следите, за да изживяваме емоциите и приключенията си заедно с всички вас, прекрасни момичета от града!

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град