Моето писмо до Дядо Коледа
Кристина Младенова
Shutterstock

Скъпи Дядо Коледа,

Вече съм пораснало момиче, но за моя радост съм успяла да съхраня вярата си. Вярата си в Дядо Коледа, в живота, във вселената, съдбата, любовта и приятелството.

И въпреки че често съм чувала “Пожелай си нещо наум и не го казвай на никого, за да се сбъдне”, съм решила да изпробвам един малко по-различен подход. Да споделя всичките си желания с теб с надеждата те наистина да бъдат чути и да се осъществят.

След като добре помислих какво искам да си пожелая, колкото и банално да звучи, на първо място винаги в съзнанието ми се появява здраве – за мен и за всички близки хора, които обичам и ценя. Защото здравето наистина е най-голямото богатство, което можем да притежаваме.

Второто желание, което имам, отново е много простичко и далеч от материалното. Не мога да кажа, че не съм срещала любовта, но съм сигурна, че все още не съм срещнала сродната си душа. Затова си пожелавам да намеря Човека, с когото да споделя любовта си, мислите и мечтите, хубавото и лошото, живота си...

Ще си пожелая и още едно последно нещо – развитие. И под развитие най-вече имам предвид лично самоусъвършенстване. Да преодолявам страховете си, да вярвам повече в себе си, да намирам правилния за мен начин и да не се губя по пътя, по който съм поела. Е, наясно съм, че за да се сбъдне това желание, много повече работа ще имам аз, отколкото ти, вселената или съдбата, но все пак ще е хубаво да получа и малко допълнителна подкрепа.

За всички останали пораснали момичета, които все още имат вяра и желания, адресът на Дядо Коледа е:

Santa Claus’ Main Post Office
Santa’s Workshop Village
Tähtikuja 1, Rovaniemi
96930 ARCTIC CIRCLE

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град