Младостта вече не е лукс
Десислава Найденова-Вичева
Avène

За всяко момиче идва моментът, в който огледалото става прекалено откровено. Фините и не толкова фините бръчици около очите, по челото, в назолабиалната област са там и, което е още по-лошо, няма да стават по-малко. Главна причина за появата им е изчерпването на резервите в кожата на т.нар. витамин на младостта – витамин А. На клетъчно ниво това се изразява в забавяне на метаболитната активност, натрупване на клетъчни отпадъци, намаляване способността на кожата да се защитава. Освен че се появяват бръчки, кожата губи своята еластичност, повърхността й става неравномерна, блясъкът й помръква, а все по-често ни се струва, че дори изчезва.

Добрата новина е, че този процес може да бъде забавен, и то не с цената на тежки и скъпи дерматологични процедури. Преди 22 години Лаборатории Avène, предлагат на пазара серията Ystheal+ - революционен подход срещу стареенето на кожата с ретиналдехид. Именно тази активна съставка, много близка до витамин А, но в същото време със значително по-малко странични ефекти, осигурява мощния анти-ейдж ефект на продуктите. Ефикасността срещу фотостареене е подсилена, благодарение на Пре-токоферил - клетъчен антиоксидант, 40 пъти по-ефикасен от витамин Е.

След подобрения, направени през последните години, YsthéAL добавя GGO (Глицилглицин олеамид) за трайно увеличение на запасите на витамин А в кожата! 

Тази есен към серията се присъединява и един нов революционен продукт - YsthéAL INTENSE Обновяващ концентрат против бръчки. Иновативната формула е с двойна концентрация на ретиналдехид и пре-токоферил за интензивен ефект. Като резултат е постигната тройна ефикасност за двойна корекция: синергията между съставките действа едновременно срещу бръчките и в посока обновяване на кожата. С други думи, имаме налице изглаждане на бръчките; възвръщане блясъка и сиянието на кожата; изглаждане на повърхността на кожата и изравняване на тена. Всичко това, разбира се, е доказано на базата на различни типове проучвания при продължително тестване на продукта от доброволци (жени на възраст 25-50 години).

Като всички продукти от серията, YsthéAL INTENSE е обогатен с термална вода Avène, която има успокояващо и антииритативно действие. Добрата толерантност е тествана на всеки тип кожа, включително и на най-взискателната и чувствителна. Фината и топяща се текстура на продукта попива бързо и оставя кожата матирана и кадифена. Безопасният airless флакон гарантира максимална протекция от окисление. Обновяващият концентрат против бръчки YsthéAL INTENSE се нанася вечер на цялото лице, шията и деколтето, като може да се използва през цялата година, като анти-ейдж курс вместо обичайно използвания продукт или като допълнение към естетични процедури (лазер, пилинг).

 

С подкрепата на Avène

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град