Митът за непослушното дете
Десислава Найденова-Вичева
Снимка: pixabay.com

Имаме удоволствието да ви представим в рамките на няколко седмици някои от най-интересните лекции на форума "Академия за родители" 2017

Какво означава "непослушно дете"? Съществува ли "лошо поведение"? Трябва ли на всяка цена детето да ни се подчинява? Колко често забравяме, че уроците, които преподаваме на децата си, имат ефекти в зряла възраст?

Дарина Георгиева е представител на институт Gordon Training International (GTI) за България, а Юлия Попова е сертифициран обучител към институт Gordon Training International (GTI) – България по програмите Трениране на Успешни Родители (ТУР) и Трениране на Успешни Учители (ТУУ). Професионалното ѝ развитие е като училищен психолог и като експерт и обучител по проекти на редица организации.

Поведението на детето не е лошо, а е неприемливо за родителя. Детето не действа срещу родителя, а задоволява свои потребности.

Още по темата, както и примери, истории и практически съвети вижте във видеото.

"Академия за родители" е безплатен форум за майки и татковци, които искат да направят информиран избор за образованието, възпитанието и здравето на децата си. Цел на Академията и съпътстващите я събития е да обедини бъдещи и настоящи родители, специалисти в различни области, неправителствени организации и компании около една обща идея – да отгледаме здрави, възпитани и умни деца. Следете страницата им във Фейсбук за актуална информация относно следващите издания на Академията. 

  

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град