Любовта е на ход!
Десислава Найденова-Вичева
Revlon

"Облечени от глава до пети в любов...
Единствената марка, която никога не излиза от мода."

 

Спомняте си тези думи на Кари Брадшоу, нали? Както винаги, ще се съглася напълно с нея, но с малката уговорка, че има още една марка. Представяйки умопомрачителния червен нюанс червило Love Is On, най-новото попълнение към колекцията SUPER LUSTROUS ™, Revlon затвърдиха иконичния си статус сред момичетата по света.

Връзката между жената и любовта е магия. Revlon чудесно знаят това и ни разкриват една мъничка тайна, от която да се възползваме, за да привличаме още по-силно любовта в живота си. Избирайки Love Is On в страстно червено, ние избираме любовта, тъй като нюансът е вдъхновен от кампанията #ChooseLove. Посланието тук е простичко – да вярваме в любовта, да се възползваме от всеки шанс, да действаме. Възможностите са безкрайни, а любовта очаква нас, за да се появи в живота ни – всичко е в нашите ръце.

Има, разбира се, и още няколко причини, които ни накараха да повярваме, че червилото Love Is On е създадено, за да привлича любов. На първо място, това е стимулиращият аромат, съчетание между зрели плодове и рози. След това идва красивият дизайн – опаковката на червилото е декорирана с дискретен текст, който не е нищо друго освен мантра за любов. Богатството и елегантността на червения цвят заедно с нежното хидратиращо усещане правят продукта неустоим. И не на последно място, червилата от колекцията SUPER LUSTROUS ™ са абсолютно прекрасни и можем да избираме от цели 25 зашеметяващи нюанса!

С Revlon ще ви очакваме на предстоящия Mish Mash Fest - Xmas is coming, който ще се проведе на 16, 17 и 18 декември в Център за култура и дебат "Червената къща", ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 18 часа.

Любовта е на ход, момичета!

 

С подкрепата на Revlon

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град