Love CHange - най-новият музикален фестивал у нас
Кристина Младенова
Снимка: Love CHange Music Festival

Ето, че на 2 и 3 септември ще се случи първото издание на Love CHange Music Festival. Той ще се проведе в град Ловеч и ще ни предложи качествена музика и доста забавления.

Британската трип-хоп група Morcheeba и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнери в първата вечер на най-новия музикален фестивал у нас.

Във втората вечер на музикалното събитие ще видим и електронния гуру от Македония - Djaikovski с банда на живо и новата му вокалистка Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок банда S.A.R.S.

Наред с международните участници, във фестивала ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър "Ловеч", No Project Band.

Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят и разнообазни и атрактивни занимания по време на уикенд фестивала, които ще се проведат в парк Стратеш. Базар за дрехи, бижута и аксесоари, различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще допринесат за пълноценното изживяване както на гостите на фестивала, така и на жителите на града ще ни очакват през септември.

Билетите за Love CHange Music Festival могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число и в Билетен център НДК, Билетна каса на Арена Армеец, магазини Техномаркет, бензиностанции ОМV, Български пощи и други.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град