Летни маршрути: Bash Bar, едно познато и любимо място
Кристина Младенова

Bash Bar на къмпинг "Градина" е добре познато и любимо място и летният ми маршрут често ме отвежда именно там. Затова реших, че е време да го припомня на всички, които го познават и обичат, и да го представя на тези, които все още не са попадали на него.

Той се намира едно прекрасно място – на плажната ивица, съвсем близо до сините вълни. През деня атмосферата в бара е спокойна и лежерна, с приятна музика, дебела сянка и незаменим изглед към морето. И кафето им е най-доброто на плажа – една уважителна причина да изпия сутрешната си доза кофеин точно там.

Вечерите на Bash Bar пък са незабравими и изпълнени с хубаво настроение и луди танци до зори. За напитките ви ще се погрижат коктейл майсторите зад бара. А за музиката пряко отговорни са резидентите диджеи Фози, Ото, Фийл и Ънкъл Били, които нямат нужда от представяне и не познават стилови ограничения. Освен това през август там ни очакват и няколко жестоки събития, които заслужават повече внимание и съвсем скоро ще ви разкажем и за тях.

Ако пък сте настроени малко по-авантюристично, може най-накрая да се научите да карате уиндсърф в сърф училището Barut Surf Club, което се намира точно до бара. Другият вариант е да си пиете спокойно леденото питие, докато децата ви се забавляват и спортуват на крачка разстояние с професионални инструктори. Вие ще си изберете!

Е, стегнахте ли вече багажа? Bash Bar ви очаква.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град