Коса, целуната от слънцето
Десислава Найденова-Вичева
Снимка: John Frieda

Отскоро и аз май попадам в групата на блондинките. Всъщност не говоря за платинен нюанс, а за един естествен и слънчев рус цвят, по който направо съм полудяла. И нали се сещате какво се случва през лятото, когато в игрите си слънцето небрежно изсветлява кичури в косите ни? Идеалният рус цвят умее да озарява кожата ни и да подчертава очите ни, а блясъкът му е като магия... Ефектът е така преливащ и прелестно красив, че искаме да го запазим през цялата година!

Това сега е възможно. Професионалистите от John Frieda са се погрижили за това, като са разработили революционна система, представена в линията продукти за руса коса Sheer Blonde® Go Blonder. Благодарение на нея естествените и боядисани блондинки могат да поддържат светлия и блестящ цвят ежедневно.

Линията Sheer Blonde® Go Blonder включва изсветляващ шампоан за руса коса, изсветляващ балсам за руса коса, изсветляваща маска за руса коса и любимия ми изсветляващ спрей за руса коса.

Шампоанът и балсамът не съдържат амоняк и пероксид, а изключително нежната технология осигурява на косата здрав и сияен вид.

Маската можете да ползвате, ако желаете допълнително подхранване на косата си.

Спреят се прилага върху средно до светлоруса коса. Формулата му се активира от уредите за топлинно въздействие върху косата (сешоар, маша, преса). Изсветляването се случва постепенно след 3-5 употреби. Препоръчва се да се прилага само веднъж между две измивания, върху чиста и влажна коса. Резултатът е изсветляване на косата с до един и половина тон рус цвят.

Нищо не описва лятото така, както целунатата от слънцето коса – кичури, които изглеждат като позлатени. А сега целувката на слънцето ще блести върху косата ни през цялата година!

С подкрепата на John Frieda

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град